När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk grön gulasch - recept

serves
Portioner 4
serves
285 kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 1 paket Quorn Färs (300 g)
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 msk olja
  • 2 dl passerade tomater
  • 1,5 msk paprikapulver
  • 1,5 msk kummin
  • 2-3 dl vatten
  • 1,5 msk balsamvinäger
  • 1 grön paprika
  • Salt
  • Svartpeppar

Tillagning

  1. Skala och hacka löken och vitlöken. Hetta upp oljan i en stor kastrull och fräs lök och paprika på medelvärme.
  2. Tillsätt passerade tomater, kryddor, vatten och balsamvinäger. Sätt på locket och koka upp. Låt sedan koka på svag värme i cirka 10 minuter.
  3. Lägg i Quorn Färs och koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Skär paprikan i bitar och lägg den i grytan. Servera gärna med turkisk yoghurt och färskt bröd.

trycket recept
recept som du kanske gillar