Det här är en rik och fyllig vegetarisk gulasch med Quorn Färs. En riktigt mustig och värmande rätt med härliga kryddor! Servera med grön paprika, yoghurt och bröd.
Portioner 4
15
mins
Easy
285 kcal (Per portion)
Ingredienser
1 paket Quorn Färs (300 g)
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
1 msk olja
2 dl passerade tomater
1,5 msk paprikapulver
1,5 msk kummin
2-3 dl vatten
1,5 msk balsamvinäger
1 grön paprika
Salt
Svartpeppar
Tillagning
Skala och hacka löken och vitlöken. Hetta upp oljan i en stor kastrull och fräs lök och paprika på medelvärme.
Tillsätt passerade tomater, kryddor, vatten och balsamvinäger. Sätt på locket och koka upp. Låt sedan koka på svag värme i cirka 10 minuter.
Lägg i Quorn Färs och koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Skär paprikan i bitar och lägg den i grytan. Servera gärna med turkisk yoghurt och färskt bröd.