Skip to main content

Kickstarta 2022 med nya vanor!

Nytt år och den där härliga känslan av att allt är möjligt!

Här kommer tre tips som hjälper dig komma igång med nya mer hållbara & hälsosamma vanor. När det är gott är de lätt!

Med Quorn är det enkelt att laga god mat som är bra för både hälsa och klimat och i vårt breda sortiment hittar du en massa goda produkter som gör det enkelt att äta vegetariskt.

POWERBOWL MED QUORN BITAR OCH FUSILLI

Denna bowl med Quorn Bitar är perfekt när du vill maxa proteinintaget och gärna preppar din mat för veckan. Det är ingen rätt du slänger ihop snabbt från grunden, men perfekt att preppa och ha alla delar i kylen och ta fram och kombinera i flera måltider under veckan. Otroligt smakrikt, mättande och en måltid som ger kroppen förutsättningar för tuff träning och återhämtning.

ONE POT TACO MED QUORN FÄRS OCH FARFALLE

Den här rätten är perfekt när det är högt tempo och du vill ha en god rätt som både går snabbt att laga och som går hem hos de flesta. Den är exempelvis alla stressade föräldrars dröm! För vad sägs om en tacopasta med Quorn Färs där allt lagas i en och samma gryta? Minimalt med arbete, minimalt med tid. En enkel rätt med smaker som älskas av både barn och vuxna.

VEGANSK CARBONARA MED QUORN VEGAN SKIVOR RÖKT SMAK

Äntligen en riktigt god vegansk tolkning av klassisk carbonara! En krämig pastarätt som bara tar 15 minuter att slänga ihop. Gör den med våra Vegan Skivor Rökt Smak och toppa rätten med lite hackad persilja för det där lilla extra.

Senaste nyheterna

Alla nyheter

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.