När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk kyckling curry - recept

serves
Portioner 4
serves
kalorier * Per portion

En köttfri variant på en favoriträtt genom hela uppväxten. En barnsligt god rätt med en skön balans mellan sött, surt och salt!

Ingredienser

  • 300 gram Quorn™ Bitar
  • 3 st Schalottenlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st äpple (finskuren i bitar)
  • 2 tsk råsocker
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk curry
  • 1 tsk salt
  • 1/2 kruka koriander
  • 1/2 purjolök, finstrimlad
  • 2 dl gröna, frysta sojabönor

Tillagning

  1. Hacka schalottenlöken och pressa vitlöken.
  2. Fräs i en stekpanna i smör, tillsammans med curry, Quorn och äpple.
  3. Stek ett par minuter och tillsätt sedan råsocker och karamellisera alkt gyllenbrunt. Tillsätt crème fraiche och vinäger.
  4. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner hackad koriander, purjolök och sojabönor vid servering.
  5. Servera med ris.
trycket recept
recept som du kanske gillar