När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Om QUORN

Om Quorn

Quorn liknar utseendet och konsistensen av kött, men har färre kalorier, lägre fetthalt och mindre kolesterol. Quorn möter flera stora globala trender såsom minskad köttkonsumtion, vegetarianism, hjärthälsa, vikthantering och övervikt. Vi gör det möjligt för våra kunder att njuta av mer hälsosamma varianter av sina favoriträtter.

Vad är Quorn gjort av?

Quorn är gjort av svampproteinet Mycoprotein™ (svampprotein). Mycoprotein™ (svampprotein) är ett näringsriktigt, köttfritt och högkvalitativt protein, som är naturligt fettsnålt och rikt på protein och fibrer. Quorn har liknande utseende och textur som kött, vilket är perfekt om du vill äta mindre kött eller skapa mer hälsosamma varianter av dina favoritmåltider.

Hur tillverkas Quorn?

Quorn tillverkas genom en jäsningsprocess som liknar den som används vid tillverkning av yoghurt eller jäst i bröd. Quorn tar upp de smaker som används i matlagningen på ett bra sätt, vilket ger smakrika rätter.

Kan jag vara överkänslig mot Quorn?

Läs mer om överkänslighet