Nyheter

PROVA VÅRA NYA KYCKLINGALTERNATIV!

Vi lanserar flera spännande kycklingalternativ och teamar upp med två fantastiska profiler som ger tips & inspiration hur du serverar dem.

Att det är bra för både dig själv och planeten att äta mer vego i vardagen det vet vi vid det här laget, men lite inspiration skadar inte.

Zeina Mourtada drottningen av god och lättlagad vardagsmat som aldrig får slut på idéer - nu visar hon hur du gör en wrap som alla älskar.

Filip Poon mästerkocken som tar Tiktok med storm ger oss fastfood deluxe - med Nuggets, Buffalo wings och Crunchy fillet burger.

Det är dags att anta utmaningen och prova våra kycklingalternativ!

QUORN CHIQIN CHALLENGE goes Hornstull

För att göra det riktigt enkelt för dig så kör vi en provsmakning! Vi bjuder på smakportioner av våra nya veganska minifiléer och våra nuggets & buffalo wings 20-21 maj i Hornstull.

Dessutom avlöser små utmaningar och quiz varann ”Är det Quorn eller kyckling?”, ”Vilken gillar du mest?”, ”Vilken grönsak är bäst för planeten?”.

CHIQIN CHALLENGE RECEPT

Och kan du inte komma och hänga med oss i Hornstull? Ingen panik, här är recepten våra profiler satt ihop – laga och prova själv hemma.

Miljömässiga fördelar med Quorn mycoprotein

Quorn mycoprotein är ett unikt och näringsrikt protein som är bra för planetens hälsa.

50x lägre

Koldioxidavtrycket för Quorn mycoprotein är 50x lägre än för nötkött och nästan 6x lägre än för kyckling†[1]

16x lägre

Vattenavtrycket för Quorn mycoprotein är 16x lägre än för nötkött och 4x lägre än för kyckling†[1]

2012

Carbon Trust har certifierat koldioxidavtrycket för Quorn mycoprotein sedan 2011 vilket gör det till den första vegetariska proteinkällan som har fått tredjepartsackreditering för sitt koldioxidavtryck.†[1]