Skip to main content

Populära klassiker i veganska versioner

Populära klassiker i veganska versioner

En riktigt god röra är verkligen ett enkelt sätt att ta en macka, bakad potatis eller sallad till en ny nivå. Därför lanserar vi nu färdiga röror som gör det lättare för alla att välja mer vego i vardagen.

De nya rörorna finns att köpa i butik från september. De är helt veganska och går att hitta i den vegetariska delen av kyldisken tillsammans med våra andra kylda favoriter.

Fixa lunchen med röror – gott, snabbt och enkelt

Bakpotatis är en klassiker som gör det enkelt att laga god, vegetarisk mat. Fyll din bakpotatis Vegan Spread Tuna Style och gör den till din egen genom att toppa med dina favoritsmaker. Kanske komplettera med kapris? Eller en fräsch sallad? Du hittar tips från oss här.

Den klassiska currykycklingbaguetten har länge varit en favorit hos många, och nu kan du äntligen göra den helt i vegansk tappning. En enkel men maffig måltid som du kan variera utifrån vad du själv gillar; ta fram sallad och dina favoritgrönsaker för att få till både krisp och sötma i baguetten. Du hittar receptet här.

Våra nya färdiga röror finns i två smakrika varianter och är en del av vårt kylda sortiment där vi satsar på fler vegetariska produkter som förenklar i vardagen; som att ta fram fler pålägg och deliprodukter.

Quorn Vegan Spread – Chicken Curry Style är ett smakrikt bevis på att allas älskade currykyckling går att göra helt vegansk. Vare sig du brer den på en maffig baguette eller använder som dip till veganska nuggets så kommer du inte bli besviken. Läs mer om produkten här.

Quorn Vegan Spread – Tuna Style är ett smakrikt och veganskt alternativ till tonfiskröra. Bred den på en maffig macka eller använd den som bas till en god röra. Ett riktigt enkelt sätt att göra dina vanliga tonfisksrätter veganska. Läs mer om produkten här.

Vill du ha fler tips på goda mackor och wraps som du kan göra med våra nya färdiga röror? Kika här.

Senaste nyheterna

Alla nyheter

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.