När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegan Nugget Bowl

serves
Portioner 4
cooking time
15 - 20 minuter
serves
422 kalorier * Per portion

Släng ihop en superfräsch vegansk bowl på nolltid.

Ingredienser

  • 280g Quorn Vegan Nuggets
  • 600 g blandade rotfrukter (ex potatis, palsternacka, morot)
  • 200 g edamamebönor
  • 100 g färsk spenat
  • Olja
  • Salt
  • Peppar
  • 2 ½ tsk Maizena
  • 4 msk ris- eller vitvinsvinäger
  • 4 msk socker
  • 4 msk ketchup
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vatten
  • 1 msk olja

Tillagning

1. Skär rotfrukterna i strimlor och kör dem i ugn med lite olja på 250 grader cirka 20 minuter. Passa så de inte bränns. Salta och peppra.

2. Tillaga nuggets enligt anvisning på förpackningen.

3. Dipsås: Koka upp alla ingredienser i en kastrull. Lös maizenan i lite vatten och häll den i såsen. Koka ytterligare någon minut. Låt svalna.

4. Varva nuggets, rotfruktsfrites, edamamebönor och spenat i en skål. Häll på såsen och servera.

Skriv ut
recept som du kanske gillar