När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Filodegsrullar med Quorn - recept

serves
Portioner 8
cooking time
40 minuter
serves
307 kalorier * Per portion

En maträtt som passar hela familjen.

Ingredienser

  • 300 gram Quorn™ Färs
  • 1 st gul lök, finhackad
  • 2 st vitlöksklyftor, pressade
  • 2 msk spiskummin
  • 2 st ägg
  • 1 dl bladpersilja, strimlad
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk mynta, strimlad
  • 16 st filodegsark
  • rapsolja, till stekning och pensling
  • salt

Tillagning

  1. Fräs gul lök och vitlök i rapsolja.
  2. Tillsätt Quorn™ Färs och spiskummin, stek i ett par minuter.
  3. Rör ned ägg och bladpersilja, smaka av med salt.
  4. Lägg filodegsarken två och två. Fördela färsblandningen på filodegsarken, vik in kanterna och rulla ihop. Pensla med rapsolja.
  5. Grädda filodegsrullarna i 200°C ugn tills de får fin färg.
  6. Blanda under tiden matyoghurt och mynta, smaka av med salt.
trycket recept
recept som du kanske gillar