Skip to main content

Kontakt

VI VILL GÄRNA ATT DU HÖR AV DIG

Frågeformulär

Den personliga information du ger när du kontaktar oss kommer att användas för att svara på dina frågor. Vi kommer endast att använda den för detta syfte och den kommer inte att delas med någon förutom dina gruppföretag, tjänsteleverantörer och, om detta är relevant, lokala distributörer. Du kan ta reda på mer i vår Sekretesspolicy. Du kan meddela oss att du inte vill att vi använder din personliga information genom att kontakta oss på unsubscribe@quornfoods.com (men vi kommer inte att kunna svara på dina frågor). Vi och oss hänvisar till Marlow Foods Limited, handlas som Quorn Foods.

Du kan alltid höra av dig till oss direkt!

Du kan kontakta oss via sociala medier, e-post eller genom att skriva till vårt trevliga kundserviceteam.

Sociala medier:

Facebook

Kundservice e-postadress:

kundservice@quornfoods.com

Kundservice postadress:

Customer Services,
Quorn Foods,
Station Road,
Stokesley,
North Yorks,
TS9 7BR

Pressförfrågningar

Endast för press/media, ni kan nå vårt pressteam via e-post quorn@amazingalice.se

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.