När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Quorn introducerar Julspecial

Quorn introducerar Julspecial

Lagom till julen 2015 kommer en ny produkt i begränsad upplaga - Quorn Julspecial. Det är ett lakto-ovo-vegetariskt och glutenfritt alternativ som liknar julskinka till utseende och konsistens. Den kommer utan griljering så att alla får sätta sin egen prägel på den utifrån familjetraditioner och smak. 

 - Jul är en stor mathelg och det känns verkligen fantastiskt att kunna erbjuda flera goda alternativ till det traditionella svenska julbordet, säger Ami Blackburn, European Brand Manager på Quorn Foods.

Tillsammans med befintligt sortiment med Bullar, Korv och Färs är det i år enkelt för den som vill satsa på ett klassiskt julbord - utan kött.