Ett fräscht och smakrikt mellanmål, eller som en del av en måltid. Välj själv hur du vill äta de här hälsosamma lakto-ovo vegetariska vårrullarna med Quorn Färs. Färgstarka, knapriga och lättlagade!
Portioner 12
35
mins
Easy
Ingredienser
300 g Quorn Färs
1 dl majonnäs
½ msk japansk soja
2 morötter
2 gula paprikor
2-3 vårlökar
1 kruka koriander
12 ark rispapper
Salt
Peppar
Dip:
1 röd chili
1 msk sesamolja
2 msk japansk soja
1 msk risvinäger
2 msk rostade sesamfrön
Tillagning
Lägg rispapper i blöt så de blir mjuka.
Stek färs snabbt. Rör ihop soja och majonnäs. Häll i färsen, salt och peppar och blanda.
Finstrimla morot, salladslök och paprika. Hacka koriandern.
Lägg grönsaker och färs på rispapper och rulla ihop.
Dip: Blanda ihop alla ingredienser till dippen och låt stå till servering.
För varma vårrullar, stek rullarna i sesamolja på medelvärme tills de fått fin färg.