Krispiga & vegetariska tacos med BBQ-sås

Sätt frasig guldkant på vardagen med en krispig vegetarisk taco med BBQ-sås. En perfekt måltid när du vill att det ska gå snabbt, vara lättlagat och bli gott. Crispy ChiQin Burger tillagas direkt från frysen viket gör det så smidigt.

Receptet är framtaget av Marcus Frank som driver Instagram-kontot Mackanskost.

Portioner 4

30 mins

Easy

Ingredienser

  • 4 st Quorn Crispy ChiQin Burgers
  • 2 st små tortillabröd
  • 3-4 skivor burgarost

Sås:

  • 2 dl crème fraiche
  • Ca 1 dl BBQ-sås (efter smak)
  • Vitlökspulver
  • Salt

Topping:

  • Sallad
  • Rödlök
  • Tomat

Tillagning

  1. Sätt ugnen på varmluft 200 grader.
  2. Tillaga Quorn Crispy ChiQin Burgers enligt anvisning på förpackningen.
  3. När burgarna är färdiga, ta ut om skiva i strimlor.
  4. Vik tortillabröden på hälften och placera i en ugnsform.
  5. Lägg i burgarna och burgarost i tortillabröden och lägg in i ugnen i ca. 5 minuter eller tills brödet fått färg och osten smält.
  6. Under tiden gör du såsen. Blanda crème fraiche, BBQ-sås, vitlökspulver och salt.
  7. Servera tacosen, toppa med dina favorit grönsaker och såsen.