Krispiga & Vegetariska Burgarwraps med Crispy ChiQin Burgers

En god och lättlagad vegetarisk burgarwrap! Servera Quorn Crispy ChiQin Burger i krispiga tortillabröd med en magisk salladsröra med smak av parmesan och vitlök. Det perfekta receptet när du vill ha en enkel och god rätt som är snabblagad, och perfekt för de som älskar både vegetariska wraps och vegetariska burgare.

Receptet är framtaget av Annie Erfass som driver Instagram-kontot Kalorismart.

Portioner 6

35 mins

Easy

270 kcal
(Per 100g)

Ingredienser

  • 6 st Quorn Crispy ChiQin Burgers
  • 6 st små tortillabröd

Salladsröra:

  • 1 st rödlök
  • 1 st salladslök
  • 250 g tomat
  • 50 g vitost (10%)
  • 200 g smaksatt crème fraiche (Parmesan & Vitlök)

Topping:

  • 40 g cheddardipp
  • 10 g riven parmesanost
  • Romansallad

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 220 grader (200 grader för varmluft).
  2. Tillaga Quorn Crispy ChiQin Burgers enligt anvisning på förpackningen.
  3. Hacka grönsakerna till salladsröran, rör ihop med smaksatt crème fraiche och smulad vitost.
  4. Fyll tortillabröden med salladsröran, Burgare, ett blad romansallad och placera i en ugnsform.
  5. Toppa med cheddardipp och riven parmesan.
  6. Säll in de fyllda tortillabröden i ugnen 10 minuter.
  7. Servera Burgarwrapsen som de är eller toppa med chilisalt/srirachasås för extra hetta.