Vegetariska BBQ-style burgare

Klassiska vegetariska BBQ burgare perfekta för grillning! Passa på och ta fram fler av dina favorittillbehör och variera de vegetariska burgarna efter tycke och smak. Enkelt och gott när det är som bäst!

Portioner 4

20 mins

Easy

Ingredienser

  • 4 st Quorn Burgare
  • 4 st burgarbröd
  • 40g sallad
  • 1 tomat
  • 4 msk majonnäs
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • ketchup
  • majskolv
  • Picklad rödlök:
  • 200g rödlök
  • 0,5 dl ättikssprit, 12%
  • 1 dl socker
  • 1,5 dl vatten

Tillagning

  1. Picklad rödlök: Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 1-2-3 lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull och rör om tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp.
  2. Grilla burgarna cirka 5-10 minuter tills de får fin färg. Salta och peppra.
  3. Montera burgarna med bröd i botten, sedan majonnäs, sallad, burgarna, ketchup, tomat och picklad rödlök. Servera med grillade majskolvar.