Frasig vegansk wok med burgartwist

En härlig vegansk wok fylld med krispiga grönsaker och toppad med Crispy ChiQin Burgers från Quorn. Superenkel att tillaga. Och en god wok som görs på nolltid tackar man väl ändå inte nej till?

Portioner 2

20 mins

Easy

Ingredienser

  • 190g Quorn Crispy ChiQin Burgers
  • 600g kokta risnudlar
  • 50g sockerärtor
  • 1 grön paprika
  • 30g grönkål
  • 1 grön chili
  • Sesamolja, att steka i
  • Salt
  • Svarta sesamfrön

Till servering: Sweet chilisås

Tillagning

  1. Tillaga de Quorn Crispy ChiQin Burgers enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla paprikan. Finhacka chilin. Hetta upp en panna med lite olja. Lägg i sockerärtor, paprika och grönkål. Tillsätt chili efter smak och stek allt i ett par minuter. Strö på en nypa salt.
  3. Lägg upp risnudlar på en tallrik. Tillsätt den gröna wokblandningen. Toppa med strimlad burgare och sesamfrön. Häll på sweet chilisås efter smak.