En härlig vegansk wok fylld med krispiga grönsaker och toppad med Crispy ChiQin Burgers från Quorn. Superenkel att tillaga. Och en god wok som görs på nolltid tackar man väl ändå inte nej till?
Portioner 2
20
mins
Easy
Ingredienser
190g Quorn Crispy ChiQin Burgers
600g kokta risnudlar
50g sockerärtor
1 grön paprika
30g grönkål
1 grön chili
Sesamolja, att steka i
Salt
Svarta sesamfrön
Till servering:
Sweet chilisås
Tillagning
Tillaga de Quorn Crispy ChiQin Burgers enligt anvisning på förpackningen.
Strimla paprikan. Finhacka chilin. Hetta upp en panna med lite olja. Lägg i sockerärtor, paprika och grönkål. Tillsätt chili efter smak och stek allt i ett par minuter. Strö på en nypa salt.
Lägg upp risnudlar på en tallrik. Tillsätt den gröna wokblandningen. Toppa med strimlad burgare och sesamfrön. Häll på sweet chilisås efter smak.