Vegetarisk Umami Burgare

Vad sägs som en smakrik burgare full av fräscha ingredienser? Prova vårt lakto-ovo vegetariska umamirecept med Quorn Burgare. Toppa med kimchi, picklade rädisor, groddar och en klick härligt len wasabikräm. Sprinkla lite färsk koriander för extra smak.

Portioner 4

10 mins

Easy

Ingredienser

  • 4 Quorn Burgare
  • 4 burgarbröd
  • 4 skivor ost (löpefri)
  • 4 msk majonnäs
  • 1-2 tsk wasabipasta
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • Kimchi
  • Färsk koriander
  • Groddar
  • Picklade rädisor

Tillagning

  1. Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.
  2. Blanda majonnäs och wasabi till en slät kräm.
  3. Montera burgarna med bröd, kimchi, picklade rädisor, groddar, wasabimajonnäs och färsk koriander.