Vegetarisk Lasagne

Servera en snabb och lättlagad lakto-ovo vegetarisk lasagne till middag ikväll! Den perfekta måltiden när du vill samla hela familjen runt middagsbordet.

Portioner 6

35 mins

undefined

Ingredienser

  • 300g Quorn Färs
  • 300 g färdigkryddad pastasås, basilika/vitlök
  • 8-10 dl färdig ostsås
  • 16 lasagneplattor
  • Salt
  • Peppar

Topping

  • 2-3 dl riven ost

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Färssås: Blanda färs och tomatsås i en bunke och rör om ordentligt.
  3. Smörj en ugnssäker form med olja. Börja med ostsås och varva sedan lasagneplattor och färssås. Avsluta med ostsås och toppa med riven ost.
  4. Gratinera i ugnen 20-25 minuter tills lasagnen är mjuk och har fått fin gyllenbrun färg.