Fusklasagne med Quorn Färs

Lasagne, supergott men en evighet i köket! Om du längtar efter lasagne men inte har tiden så är det här en perfekt lösning - en lakto-ovo-vegetarisk ”fusklasagne”. Piffa till med fräscha grönsaker och en god dressing för en total upplevelse.

Portioner 4

40 mins

Easy

785 kcal
(Per 100g)

Ingredienser

  • 300g Quorn Färs
  • 400g kokt pasta
  • 400g färdig tomatsås
  • 1 burk smaksatt crème fraîche, tomat & basilika
  • 2 dl färdig ostsås
  • 4 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Parmesan
  • Olivolja
  • Färska örter

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj en ugnsform och häll lite ostsås i botten. Varva sedan pasta, tomatsås, färs och crème fraîche. Avsluta med riven ost, salt och peppar.
  3. Gratinera i ugn cirka 30 minuter. Ta ut och toppa med färska örter, olivolja och riven parmesan.