Vad sägs om ett gott, lätt och mättande recept? Prova vår lakto-ovo vegetariska burgare utan bröd. Toppa de grillade burgarna med ost och lägg dem i salladsblad. Addera tomat, coleslaw, avokado och en klick hummus.
Portioner 4
15
mins
Easy
Ingredienser
4 Quorn Burgare
4 skivor emmentalerost (löpefri)
4 msk hummus
Isbergssallad
Salt
Peppar
Olja till stekning
3 dl finstrimlad vitkål
1 finstrimlad morot
3 msk crème fraîche
2 msk majonnäs
½ tsk fransk senap
½ tsk socker
Salt
Svartpeppar
Tomat
Avokado
Tillagning
Coleslaw: Blanda ihop crème fraîche, majonnäs och senap. Smaksätt med socker, salt och peppar. Blanda i vitkål och morötter och rör om ordentligt.
Bryt av roten på salladshuvudet. Försök få ut så stora blad som möjligt och skölj noga.
Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva ost i slutet av stekningen så hinner den smälta lite.
Montera burgarna i salladsblad med tomat, coleslaw, avokado och hummus.