Vegetarisk Färssås

Njut av en härlig ovo-vegetarisk spaghetti bolognese gjord på Quorn Färs ikväll. Smaksätt med lite vegetarisk parmesanost för ett extra smaklyft.

Portioner 4

10 mins

Easy

371 kcal
(Per portion)

Ingredienser

  • 1 paket Quorn Mince (300 g)

  • 2 st vitlöksklyftor

  • 1 gul lök

  • 2 morötter

  • 400 g krossade tomater, basilikakryddade

  • 2 dl rött vin

  • 1 msk grönsaksfond

  • 2 msk honung

  • Salt

  • Peppar

  • Olja till stekning

  • Till servering

  • 250 g okokt spagetti

  • Vegetarisk Parmesan

  • Färska örter

Tillagning

  1. Koka pastan enligt anvisning.
  2. Skala lök, vitlök och morötter och riv dem fint.
  3. Värm olja i stekpanna. Stek färsen, morötter, lök och vitlök på medelvärme tills det fått färg. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt småputtra cirka 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med nykokt pasta, parmesan och färska örter.