Vegansk club sandwich med pepperoni

Redo för en riktigt maffig macka? Här har du en vegansk pepperonimacka i sann club sandwich anda.

Portioner 4

25 mins

Easy

177 kcal
(Per 100g)

7g fett

Veganskt

Ingredienser

  • 100 g Quorn Vegan Pepperoni
  • 1 brödlimpa
  • Olja att steka i
  • 4 tomater
  • Ärtskott
  • Sallad
  • Picklad rödlök:
  • 2 rödlökar
  • 1/2 dl ättika
  • 1 dl socker
  • 1 dl vatten
  • Bönröra:
  • 250 g vita bönor, kokta
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 dl olja
  • 2 tsk paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl färsk basilika

Tillagning

  1. Picklad rödlök: Skala och skiva rödlöken riktigt tunt. Koka upp ättika, socker och vatten. Lägg löken i en burk och slå över lagen. Låt svalna helt.
  2. Bönröra: Skölj bönorna noga. Skala vitlöken. Lägg i en mixer tillsammans med olja, paprikapulver, salt, peppar och färsk basilika. Mixa helt slätt.
  3. Skiva upp 12 brödskivor (3 skivor/portion). Stek brödskivorna i lite olja tills de fått fin färg på båda sidor. Bred ett lager bönröra på en brödskiva. Lägg på sallad, skivad tomat, pepperoni, picklad lök och ärtskott. Bred sedan bönröra på båda sidorna av en brödskiva och lägg ovanpå. Varva sallad, tomat, pepperoni, picklad lök och ärtskott. Bred bönröra på undersidan av en brödskiva och lägg den på toppen.