Tomat- och rödbetsmacka med vegansk pepperoni

Mixa snabbt ihop en rödbetshummus. Toppa mackan med smakrik vegansk pepperoni och söta tomater i olika sorter. Fräscht, supergott och snällt mot planeten!

Portioner 2

10 mins

Easy

Veganskt

Ingredienser

  • 100 g Quorn Vegan Pepperoni
  • Rågbröd
  • Vegansk ost
  • Små tomater, välj gärna olika sorter
  • Rödbetshummus:
  • 3 rödbetor, förkokta
  • 380g kikärtor
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk tahini
  • 1 tsk spiskummin
  • ½ citron, saften
  • Salt
  • Peppar
  • Toppa med:
  • Färska örter

Tillagning

  1. Rödbetshummus: Mixa samtliga ingredienser till hummusen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skär tomaterna i lagom stora bitar.
  3. Bred hummus på rågbrödet. Lägg på vegansk ost, pepperoni och tomater. Toppa med färska örter.