Thaisallad med Quorn

Snabb och fräsch sallad som passar utmärkt på picknicken. En lätt rätt med ovo-vegetarisk Quorn Färs och härliga thailändska smaker att njuta av.

Portioner 4

15 mins

Easy

229 kcal
(Per 100g)

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 3 msk rapsolja
  • 1 färsk chili
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 liten bit ingefära
  • 3 msk teriyakisås
  • 1 gul paprika
  • 1 paket sockerärter (200 g)
  • 1 grönt äpple
  • 1 knippe rädisor
  • 1 paket böngroddar
  • Salt
  • Till servering:
  • 1 lime

Tillagning

  1. Skär paprika, sockerärter och äpple i strimlor.
  2. Skiva rädisor.
  3. Stek Quorn Färs i rapsolja tills den får fin färg.
  4. Riv vitlök och ingefära och hacka chilin smått.
  5. Häll ned lök, vitlök och chili i färsen och stek i 2 minuter.
  6. Tillsätt teriyakisås och vänd runt färsen. Smaka av med salt och dra stekpannan från värmen.
  7. Blanda färsen med grönsakerna. Servera med lime.