Tacosallad

En härlig lakto-ovo vegetarisk tacosallad som är en skön och hälsosam tolkning av en mexikansk klassiker. Servera med Quorn Filéer, kidneybönor, körsbärstomater och paprika. Toppa med salsasås och créme fraiche.
Portioner 4
Enkelt
572 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Filéer
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 300g Quorn Filéer
- 1 påse tacokrydda (25-30g)
- 2 majskolvar
- 1 paprika, hackad
- 12 körsbärstomater, halverade
- 200g blandad sallad
- 200g kidneybönor
- 1 lime
- ½ färsk chili, finhackad
- Salt
- Peppar
- Olja till stekning
- Till servering:
- 200g salsa
- 200g gräddfil
- 200g nachochips
Tillagning
1. Tina filéerna. 2. Skär filéerna i avlånga strimlor. Hetta upp olja i panna på medelvärme och fräs tacokryddan sakta. Lägg i de strimlade filéerna i pannan och stek gyllenbruna. 3. Stek eller grilla majskolvarna och dela dem. Lägg upp sallad, paprika, tomater, bönor och strimlade filéer på tallrikar. Pressa över saften från limen och strö över finhackad chili. 4. Servera med grillade majskolvar, salsa, gräddfil och nachochips.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.