Vegetarisk Röd Curry Med Mango

Upptäck vår goda, ovo-vegetariska nytolkning av en riktig klassiker, gjord på mango och Quorn Bitar. En lättlagad och fettsnäl curry som är full av smaker.

Portioner 4

10 mins

Easy

296 kcal
(Per 100g)

Ingredienser

  • 1 paket Quorn Bitar
  • 2–3 msk röd currypasta
  • 1 burk kokosmjölk
  • 2 msk socker
  • salt
  • 2 stjälkar citrongräs, släng de yttre sega bladen
  • ½ mogen mango (tärnad)
  • 2 msk sojasås
  • 2 msk olivolja
  • 1 knippe färsk koriander
  • 1 röd chili, urgröpt och finhackad

Tillagning

  1. Värm oljan i en wokpanna. Tillsätt röd currypasta och fräs upp den
  2. Häll i kokosmjölk och koka upp
  3. Tillsätt socker, citrongräs, en nypa salt och sojasås
  4. Tillsätt Quorn Bitar och låt sjuda enligt tillagningsanvisningar
  5. Tillsätt mango och koka upp igen innan rätten serveras
  6. Ta bort citrongräset och servera med koriander och röd chili
  7. Servera med ris och broccoli