Quornfiléer med taggiasca-oliver, soltorkade tomater och kapris 

En supersnabb rätt med Quornfiléer, taggiasca-oliver och soltorkade tomater som är ett av de enklaste recept som finns. En lättlagad måltid som är perfekt när du har gäster.

Portioner 4

20 mins

Easy

414 kcal
(Per 100g)

Ingredienser

  • 8 Quorn Filéer (4 paket)
  • Olivolja
  • 200 g taggiasca-oliver
  • 200 g soltorkade tomater i olja
  • 200 g kapris
  • 1 glas vitt vin
  • Salt, efter smak
  • Peppar, efter smak
  • Persilja

Tillagning

  1. Hetta upp 1 msk olivolja i en panna och bryn Quornfiléerna i 7–8 minuter.
  2. Tillsätt taggiasca-oliver och soltorkade tomater samt kapris.
  3. Rör om och bryn i ytterligare 2 minuter.
  4. Fräs ur pannan med ett glas vitt vin. Salta och peppra efter smak.
  5. Strö lite persilja över Quornfiléerna och servera.
  6. Skriv ut