Quorn Vegan Krispiga Burgare med barbequebönor 3.6666666666667 out of 5, 1 based on 3 ratings

Recept

Quorn Vegan Krispiga Burgare med barbequebönor

3

Betygsätt detta recept

Quorn Vegan Krispiga Burgare med örtkryddade morotsfrites och tomatrelish.

684 Kcal Per portion
Portioner 4
45 min
0,74 CO2e/portion

Ingredienser

  • 1 förpackning Quorn Vegan Krispiga Burgare

Tomatrelish:

  • 1 msk vegetabilisk olja
  • 1/2 lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 230 g krossade tomater
  • 1 msk tomatpuré
  • 1/2 msk farinsocker
  • 1/2 msk HP-sås
  • Några droppar tabasco
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1/2 msk senap
  • Salt och nymalen svartpeppar

Barbequebönor:

  • 400 g valfria bönor på burk, sköljda och avrunna
  • 1,5 dl vatten
  • 2 dl tomatpuré
  • 4 msk agavesirap
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 msk worcestershiresås
  • 1 msk sirap
  • 1/4 tsk cayennepeppar
  • 1/2 tsk rökt paprikapulver
  • 1 liten lök, finhackad
  • 2 tsk dijonsenap

Örtkryddade morotsfrites:

  • 500 g morötter
  • 1 msk majsmjöl
  • 1 msk vegetabilisk olja
  • 1–2 tsk finhackade örter, t.ex. dragon, rosmarin eller timjan
  • Svartpeppar efter smak

Gjorda med Quorn Vegan Krispiga Burgare

Visa produkt