Quorn Hot Siracha Med Vegansk Coleslaw

En vegetarisk smakexplosion för alla som gillar lite hetta. Den här burgaren är lika god som den är vacker att se på. Och med en hemgjord vegansk slaw tar du burgaren till nästa nivå.

Portioner 1

25 mins

Easy

702 kcal
(Per 100g)

Ingredienser

  • 1 Quorn Burgare
  • 1 briochebröd delat i två
  • Picklad rödlök
  • Groddar
  • Hummus
  • Srirachamajonnäs
  • Salladsblad
  • Skivad kokt rödbeta Vegansk Slaw
  • 1 ½ msk vegansk majonnäs
  • 1 ½ msk vegansk yoghurt
  • 1/2 tsk fullkornssenap
  • ½ citron, saften
  • 2-3 dl fint skuren rödkål
  • 1 morot, skalad och riven
  • 1/2 liten rödlök, tunt skivad
  • Svartpeppar

Tillagning

  1. Vegansk slaw: Rör ihop majonnäs, yoghurt, senap och citronsaft i en bunke. Tillsätt rödkål, morot och rödlök och blanda ordentligt. Ställ i kyl tills det är dags för servering.
  2. Grilla eller stek Quorn Burgare enligt anvisningar på paketet.
  3. Montera burgaren med bröd, skivade rödbetor, sallad, picklad rödlök, rödbetshummus, Quorn Burgare, hummus, vegansk slaw, srirachamajonnäs, mer picklad rödlök och groddar. Toppa med briochelock.