Quorn Vegetarisk Burgare

Det här är en snabb och lättlagad burgare, inga krusiduller, skiva upp tillbehören och låt alla ladda sin egen burgare vid bordet. En vegetarisk version med klassiska tillbehör som går hem hos alla.

Portioner 4

30 mins

Easy

700 kcal
(Per 100g)

Ingredienser

  • 4 Quorn Burgare
  • 4 Bröd, t ex brioche
  • Picklad rödlök
  • 2 tomater
  • 1 kruka sallad
  • Ost
  • Dressing:
  • ½ dl fraîche
  • 1 dl majonnäs
  • ½ dl bostongurka
  • ½ dl chilisås
  • Salt
  • Svartpeppar

Tillagning

  1. Gör picklad rödlök i en klassisk 1-2-3-lag (1 del ättika, 2 delar socker, 3 delar vatten). Skiva upp grönsakerna.
  2. Dressing: Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek eller grilla burgarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  4. Ställ fram alla burgare, bröd och tillbehör på serveringsfat och låt alla montera sin egen burgare efter tycke och smak.