Recept på spaghetti bolognese med vegetarisk färs 2.695652173913 out of 5, 1 based on 23 ratings

Recept

Recept på spaghetti bolognese med vegetarisk färs

23

Betygsätt detta recept

Prova vårt aptitretande recept på en hälsosam lakto-ovo vegetarisk zucchinipasta bolognese gjord på zucchini, champinjoner, lök, selleri och Quorn Färs. Under 300 kalorier per protion, låga halter av fett och mättat fet och hög proteinhalt.

288 Kcal Per portion
Portioner 4
18 min
0,8 CO2e/portion

Ingredienser

  • 300 g Quorn-färs
  • 2 msk olivolja
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 morot, fintärnad
  • 1 selleristjälk, fintärnad
  • 2 vitlöksklyftor, mosade
  • 200 g svamp, tärnad
  • 1 dl rödvin
  • 4 dl tomatpassata
  • 1 msk vegetarisk Worcestershiresås
  • 1 glutenfri grönsaksbuljongtärning, upplöst i 1,5 dl varmvatten
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • Knippa färsk basilika, riven
  • Salt och peppar efter smak
  • Valfri riven vegetarisk hårdost att servera till
  • 4 medelstora squasher, skurna i tunna strimlor
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk riven vegetarisk parmesan
  • Salt och svartpeppar efter smak

Gjorda med Quorn Färs

Visa produkt