Recept

Recept på spaghetti bolognese med vegetarisk färs

Betygsätt detta recept

288 Kcal Per portion
Portioner 4
18 min

Ingredienser

  • 300 g Quorn-färs
  • 2 msk olivolja
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 morot, fintärnad
  • 1 selleristjälk, fintärnad
  • 2 vitlöksklyftor, mosade
  • 200 g svamp, tärnad
  • 1 dl rödvin
  • 4 dl tomatpassata
  • 1 msk vegetarisk Worcestershiresås
  • 1 glutenfri grönsaksbuljongtärning, upplöst i 1,5 dl varmvatten
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • Knippa färsk basilika, riven
  • Salt och peppar efter smak
  • Valfri riven vegetarisk hårdost att servera till
  • 4 medelstora squasher, skurna i tunna strimlor
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk riven vegetarisk parmesan
  • Salt och svartpeppar efter smak

Gjorda med Quorn Färs

Se på produkt