Recept

Recept på spaghetti bolognese med vegetarisk färs

288 Kcal Per portion
Portioner 4
18 min

Ingredienser

  • 300 g Quorn-färs
  • 2 msk olivolja
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 morot, fintärnad
  • 1 selleristjälk, fintärnad
  • 2 vitlöksklyftor, mosade
  • 200 g svamp, tärnad
  • 1 dl rödvin
  • 4 dl tomatpassata
  • 1 msk vegetarisk Worcestershiresås
  • 1 glutenfri grönsaksbuljongtärning, upplöst i 1,5 dl varmvatten
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • Knippa färsk basilika, riven
  • Salt och peppar efter smak
  • Valfri riven vegetarisk hårdost att servera till
  • 4 medelstora squasher, skurna i tunna strimlor
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk riven vegetarisk parmesan
  • Salt och svartpeppar efter smak

Gjorda med Quorn Färs

Se på produkt

Hållbar näring

Visste du det här?

Quorn Spaghetti Bolognese innehåller 90% mindre mättat fett än köttversionen

Sänk koldioxidutsläppen motsvarande 20,000 vattenkannor genom att ersätta nötkött med Quorn Färs en gång i veckan under ett år

Vattenfotavtrycket för Quorn Färs är 10x lägre än för nötfärs

Ta reda på mer

Letar du efter lite inspiration?

När du besöker vår webbplats använder vi cookies, som är små bitar information som gör det möjligt för oss att behålla de inställningar du anger på vår webbplats. Cookies används inte för att samla eller lagra personligt identifierbar information.