Quorn Schnitzel med Mozzarella & Pesto, tempuragrönsaker och vitlöksdipp 2.7857142857143 out of 5, 1 based on 14 ratings

Recept

Quorn Schnitzel med Mozzarella & Pesto, tempuragrönsaker och vitlöksdipp

14

Betygsätt detta recept

Dessa lakto-ovo-vegetariska schnitzlar är magiskt goda med nyfriterade tempuragrönsaker och en vitlöksdipp. Toppa med solrosskott eller valfria färska örter.

127 Kcal Per portion
Portioner 4
45 min

Ingredienser

  • 2 paket Quorn Schnitzel med Mozzarella & Pesto (480 g)
  • 250 g broccoli
  • 1 blomkålshuvud
  • 150 g haricots verts
  • 1 dl bubbelvatten
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk majsstärkelse
  • Salt
  • Rapsolja

Vitlöksdipp

  • 1 dl crème fraîche
  • 1 vitlöksklyfta
  • Salt

Topping

  • Färska örter

Gjorda med Quorn Schnitzel med Mozzarella & Pesto

Visa produkt