Vegetarisk gryta med Quornkorv - recept 4 out of 5, 1 based on 23 ratings

Recept

Vegetarisk gryta med Quornkorv - recept

342 Kcal Per portion
Portionen 4
15 min

Ingredienser

  • 1 paket Quorn-korvar (tinade om du använder frusna korvar), brynta och skurna i tre på diagonalen
  • 2 msk vegetabilisk olja
  • 1 gul lök, mycket fintärnad (använd matberedare för att få mycket små bitar)
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 150 g bruna champinjoner, skivade
  • 200 g blandade frusna paprikor, skivade
  • 1 1/2 msk rökt paprikapulver
  • 400 g passata med lök och vitlök
  • 1,5 dl grönsaksbuljong (baserad på 1 grönsaksbuljongtärning)
  • 400 g avrunna bönor av valfritt slag – limabönor, cannellinibönor, black eye-bönor
  • Salt och nymalen svartpeppar efter smak
  • 2 msk färsk persilja, hackad
  • Lätt crème fraiche att servera till (valfritt)

Gjorda med Vegetarisk (Lakto Ovo) Korv - God Mat För Hela Familjen

Se på produkt

Hållbar näring

Visste du det här?

Quorn Spaghetti Bolognese innehåller 90% mindre mättat fett än köttversionen

Sänk koldioxidutsläppen motsvarande 20,000 vattenkannor genom att ersätta nötkött med Quorn Färs en gång i veckan under ett år

Vattenfotavtrycket för Quorn Färs är 10x lägre än för nötfärs

Ta reda på mer

Looking for some inspiration?

När du besöker vår webbplats använder vi cookies, som är små bitar information som gör det möjligt för oss att behålla de inställningar du anger på vår webbplats. Cookies används inte för att samla eller lagra personligt identifierbar information.