Quornfiléer med quinoa & dukkaj - recept

Prova vårt ovo-vegetariska recept på Quorn Filéer med quinoa och dukkah, en riktigt härlig smakupplevelse.
Portioner 4
25 min
Enkelt
317 kcal
(Per portion)
Veganskt

Gjorda med Quorn Filéer
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 1 paket Quorn Filéer
- 3 tsk dukkah
- 1 msk olivolja
- 300 g quinoa
- 6 dl vatten
- 1 matsked pinjenötter, rostade
- 2 salladslökar, finhackade
- 1 stort knippe persilja, finhackad
- 1 litet knippe mynta, finhackad
- 1 dl apelsinjuice
- 2 matskedar tranbär, hackade
Tillagning
- Häll quinoan och vattnet i en kastrull, koka upp och låt det sedan sjuda i 10 minuter tills quinoan är mjuk. Häll av vattnet och låt quinoan svalna.
- Strö dukkah över filéerna. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek filéerna i 10 minuter tills de blir gyllenbruna. Vänd filéerna ofta.
- Rör ihop quinoan, pinjenötterna, salladslöken, persiljan, myntan, apelsinjuicen och tranbären i en skål.
- Servera filéerna på en bädd av quinoasallad.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.