Quorn Crispy ChiQin Burger & somrig potatissallad

Potatissallad är perfekt att svänga ihop enligt principen ”man tager vad man haver”. Skiva upp burgaren som variation till alla burgare i bröd. Tips! Koka några potatisar extra och servera som de är med smör till barnen.

Portioner 4

35 mins

Easy

Ingredienser

  • 4 Quorn Crispy ChiQin Burgers
  • 500g färskpotatis
  • 1 knippe rädisor
  • 2 st salladslök
  • 1 påse salladsmix
  • 50g ärtskott
  • 50g pumpakärnor

Dressing:

  • ½ dl olivolja
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • ½ citron (saften)
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
  • Salt
  • Svartpeppar

Tillagning

  1. Koka potatisen lagom mjuk.
  2. Dressing: Blanda ihop ingredienserna. Smaka av med salt och peppar och ställ åt sidan.
  3. Skölj och skiva grönsakerna.
  4. När potatisen är ljummen – blanda ner dressingen först och sedan grönsakerna.
  5. Tillaga burgarna enligt anvisning på förpackningen, strimla och servera med potatissalladen.