Vegetarisk lasagne med zucchini 5 out of 5, 1 based on 6 ratings

Recept

Vegetarisk lasagne med zucchini

385 Kcal Per portion
Portioner 4
60 min

Ingredienser

  • Ingredienser för lasagnesåsen:
  • 300 g Quorn-färs
  • 2 msk olivolja
  • 1 röd lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, mosade
  • 2 selleristjälkar, fintärnade
  • 3 msk röd pesto
  • 1 grönsaksbuljongtärning upplöst i 1 dl varmvatten
  • 400 g tomatpassata
  • 3 msk färsk basilika, hackad
  • 1 tsk oregano, torkad
  • 2 stora squasher, skivade
  • Ingredienser för täcket:
  • 250 g ricottaost
  • 4 msk lätt crème fraiche
  • 1/4 tsk muskot
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 6 körsbärstomater, delade
  • 30 g vegetarisk parmesanost, riven

Gjorda med Gjorda med ovo-vegetarisk Färs 

Se på produkt

Hållbar näring

Visste du det här?

Quorn Spaghetti Bolognese innehåller 90% mindre mättat fett än köttversionen

Sänk koldioxidutsläppen motsvarande 20,000 vattenkannor genom att ersätta nötkött med Quorn Färs en gång i veckan under ett år

Vattenfotavtrycket för Quorn Färs är 10x lägre än för nötfärs

Ta reda på mer

Letar du efter lite inspiration?

När du besöker vår webbplats använder vi cookies, som är små bitar information som gör det möjligt för oss att behålla de inställningar du anger på vår webbplats. Cookies används inte för att samla eller lagra personligt identifierbar information.