Recept

Vegetarisk chili med blomkålsris - recept

Betygsätt detta recept

340 Kcal Per portion
Portioner 4
30 min

Ingredienser

Ingredienser för chilin:

  • 350 g Quorn-färs
  • 2 msk rapsolja
  • 1 medelstor gul lök, tärnad
  • 1–2 röda chilifrukter, tärnade
  • 2 vitlöksklyftor, mosade Kryddblandning:
  • 2 tsk rökt paprikapulver
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1/2 tsk fänkålsfrön
  • 300 ml grönsaksbuljong
  • 4 dl tomatpassata
  • 1 msk vegetarisk Worcestershiresås
  • 1/2 burk grillade röda paprikor, tärnade
  • 400 g-burk med blandade avrunna bönor
  • Salt och peppar efter smak
  • 1 knippa färska korianderblad, finhackade Ingredienser för blomkålsriset:
  • 1 blomkålshuvud, skuret i buketter och sedan pulserat till risgrynsstorlek
  • Salt och peppar efter smak

Gjorda med Quorn Färs

Se på produkt