Vegetarisk chili med blomkålsris - recept 3.0555555555556 out of 5, 1 based on 18 ratings

Recept

Vegetarisk chili med blomkålsris - recept

18

Betygsätt detta recept

Prova vårt enkla recept på en riktigt god och hälsosam ovo-vegetarisk chili con carne med blomkålsris. Gjord på Quorn Färs, bönor, paprika och härliga kryddor. Låga halter av fett och mättat fett och med hög proteinhalt.

340 Kcal Per portion
Portioner 4
30 min
0,7 CO2e/portion

Ingredienser

Ingredienser för chilin:

  • 350 g Quorn-färs
  • 2 msk rapsolja
  • 1 medelstor gul lök, tärnad
  • 1–2 röda chilifrukter, tärnade
  • 2 vitlöksklyftor, mosade Kryddblandning:
  • 2 tsk rökt paprikapulver
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1/2 tsk fänkålsfrön
  • 300 ml grönsaksbuljong
  • 4 dl tomatpassata
  • 1 msk vegetarisk Worcestershiresås
  • 1/2 burk grillade röda paprikor, tärnade
  • 400 g-burk med blandade avrunna bönor
  • Salt och peppar efter smak
  • 1 knippa färska korianderblad, finhackade Ingredienser för blomkålsriset:
  • 1 blomkålshuvud, skuret i buketter och sedan pulserat till risgrynsstorlek
  • Salt och peppar efter smak

Gjorda med Quorn Färs

Visa produkt