Vegetarisk chili med blomkålsris - recept 3.5 out of 5, 1 based on 19 ratings

Recept

Vegetarisk chili med blomkålsris - recept

340 Kcal Per portion
Portionen 4
30 min

Ingredienser

Ingredienser för chilin:

  • 350 g Quorn-färs
  • 2 msk rapsolja
  • 1 medelstor gul lök, tärnad
  • 1–2 röda chilifrukter, tärnade
  • 2 vitlöksklyftor, mosade Kryddblandning:
  • 2 tsk rökt paprikapulver
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1/2 tsk fänkålsfrön
  • 300 ml grönsaksbuljong
  • 4 dl tomatpassata
  • 1 msk vegetarisk Worcestershiresås
  • 1/2 burk grillade röda paprikor, tärnade
  • 400 g-burk med blandade avrunna bönor
  • Salt och peppar efter smak
  • 1 knippa färska korianderblad, finhackade Ingredienser för blomkålsriset:
  • 1 blomkålshuvud, skuret i buketter och sedan pulserat till risgrynsstorlek
  • Salt och peppar efter smak

Gjorda med Vegetarisk (Lakto Ovo) Färs

Se på produkt

Hållbar näring

Visste du det här?

Quorn Spaghetti Bolognese innehåller 90% mindre mättat fett än köttversionen

Sänk koldioxidutsläppen motsvarande 20,000 vattenkannor genom att ersätta nötkött med Quorn Färs en gång i veckan under ett år

Vattenfotavtrycket för Quorn Färs är 10x lägre än för nötfärs

Ta reda på mer

Looking for some inspiration?

När du besöker vår webbplats använder vi cookies, som är små bitar information som gör det möjligt för oss att behålla de inställningar du anger på vår webbplats. Cookies används inte för att samla eller lagra personligt identifierbar information.