Vegetariska Nuggets Med Dipp

Servera flera dipsåser till dina ovo-vegetariska nuggets – känns riktigt lyxigt att ha tre smakrika såser till samma måltid. Använd färdiga såser du har hemma, det du har kvar från en annan måltid eller gör tre nya helt olika såser.

Portioner 4

30 mins

Easy

292 kcal
(Per 100g)

15g fett

Veganskt

Ingredienser

Len chili och vitlöksdip

  • 1 dl vegansk crème fraîche
  • 2 tsk sriracha
  • 1 liten vitlöksklyfta, pressad
  • Färsk chili
  • Salt
  • Peppar

Curry-chilimayo

  • 1 dl majonnäs
  • 1 tsk currykrydda
  • Sriracha
  • Chiliflakes
  • Salt
  • Peppar

Het röd dip

  • ½ dl lönnsirap
  • ½ dl sriracha
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • ¼ röd lök, hackad
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

  1. Tillaga Quorn Nuggets enligt anvisning på förpackningen.
  2. Len chili och vitlöksdip: Blanda crème fraîche, sriracha och vitlök. Smaka av med salt och peppar. Toppa med tunt hyvlad färsk chili.
  3. Curry-chili mayo: Blanda majonnäs och currykrydda. Smaka av med salt och peppar. Toppa med lite sriracha och chiliflakes.
  4. Het röd dip: blanda lönnsirap, sriracha och vitvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar. Toppa med hackad rödlök.