Krispiga Luftfriterade Nugget Caprese-Spett

Alla kommer att älska våra supergoda spett, härligt somrig grillmat som är inspirerad av Italien. Quorn Nuggets blir bäst i en airfryer där de tillagas på runt en kvart.

Portioner 6

30 mins

Easy

140 kcal
(Per 100g)

Ingredienser

  • 300 g förpackning Quorn Nuggets
  • 12 färska basilikablad
  • 12 minimozzarella-bollar
  • 12 körsbärstomater
  • 2 msk balsamicoglaze

Tillagning

  1. Sätt airfryern på 200 ˚C enligt tillverkarens anvisningar. Placera Quorn Nuggets i airfryer-korgen några i taget (fyll inte på för mycket). Fritera i 10–15 minuter eller tills dina nuggets är gyllenbruna. Vänd på dem efter 5 minuter.
  2. Dela nuggets på mitten. Varva en halv nugget med basilika, minimozzarella, körsbärstomater och trä på en halv nugget till på ett litet spett. Upprepa så att du får 12 spett. Placera dem på en serveringsbricka.
  3. Ringla balsamicoglaze över spetten före servering