En uppdaterad, lakto-ovo-vegetarisk version av en klassisk Pasta Bolognese med vegogrädde för att få till en krämig sås. Färsen byts ut mot smakrika och saftiga Quorn Filéer. En supergod middag på bara en kvart.
Portioner 2
15
mins
Easy
Ingredienser
195g Quorn Filéer, skivad
600-800g kokt spagetti
4 dl färdig tomatsås
1 dl vegetarisk matgrädde
1 ask körsbärstomater, delade
1 kruka färsk basilika
Olivolja
Salt
Peppar
Tillagning
Tillaga Filéer enligt anvisning på förpackningen.
Koka upp tomatsåsen. Häll i matgrädden och smaka av med salt och peppar. Låt sjuda ett par minuter. Lägg i körsbärsstomaterna och låt sjuda lite till.
Häll över pastasåsen på spagettin och blanda ordentligt. Strimla pepparsteken.
Lägg upp pasta och skivad Quorn Filéer på en tallrik. Toppa med lite olivolja och färsk basilika.