Henriettas vegetariska yakiniku med Quorn Färs 2.8888888888889 out of 5, 1 based on 18 ratings

Recept

Henriettas vegetariska yakiniku med Quorn Färs

18

Betygsätt detta recept

En smakexplosion av soja, chili, ingefära och vitlök som matchas perfekt med vår ovo-vegetariska Quorn Färs. Toppa med stekt ägg, strö över lite koriander och sesamfrön och servera tillsammans med en skål varmt ris.

Portioner 4
30 min
0,7 CO2e/portion

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 4 msk sesamolja
  • 1 chili
  • 3 cm färsk ingefära
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 lime
  • 1 bunt salladslök
  • Rostad lök
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Sojasås:
  • 1 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 1 dl ljus soja
  • Tillbehör:
  • Ris
  • Färsk koriander
  • Stekt ägg
  • Sesamfrön

Gjorda med Quorn Färs

Visa produkt