Grillade veganska filéer med coleslaw

Grill vegan fillets from Quorn. Simple, luxurious and tasty. Served with creamy coleslaw and grilled vegetables. More quick barbecue recipes with us.

Portioner 4

50 mins

Easy

Veganskt

Ingredienser

  • 4 st Quorn Vegan Gourmetfiléer
  • 12 körsbärstomater
  • 4 paprikor i olika färger
  • 1 st rödlök
  • 160g coleslaw
  • ärtskott
  • färsk timjan
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • 8 st grillspett
  • Marinad:
  • 2 msk olivolja
  • ½ citron
  • 2 msk soja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad

Tillagning

  1. Lägg spetten i blöt i cirka 10 minuter (om det är träspett).
  2. Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg gourmetfiléerna i en plastpåse, häll i marinaden och låt marinera cirka 30 minuter.
  3. Skär paprikorna och rödlöken i grova bitar.
  4. Trä upp tomater, paprika och rödlök på spett, pensla med olivolja, salta och peppra.
  5. Ta ur gourmetfiléerna ur påsen med marinad och låt dem rinna av något.
  6. Grilla filéerna och grönsaksspetten tills de fått fin färg.
  7. Servera filéerna med coleslaw, ärtskott och färsk timjan.