Färska vårrullar med Quorn

Fräsch och grön rätt fylld med ovo-vegetarisk Quorn Färs. Denna asieninspirerade rätt är matig och krispig. TIPS! Fyllningen kan varieras efter säsong och vad du har hemma.

Portioner 4

20 mins

A Little Effort

233 kcal
(Per 100g)

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • Rapsolja till stekning
  • 3 salladslökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 paket rispapper
  • ½ gurka
  • ¼ rödkålshuvud
  • 1 morot
  • 1 paket böngroddar
  • Salt
  • Till servering:
  • 1 lime

Tillagning

  1. Riv vitlöken fint. Hacka salladslöken.
  2. Stek Quorn Färs i rapsolja tills den får fin färg och ha sedan i vitlök och salt.
  3. Blanda ner salladslöken och låt färsen svalna.
  4. Skala moroten. Strimla morot, gurka och rödkål.
  5. Blötlägg rispappersarken ett i taget cirka 1 minut och lägg på en skärbräda.
  6. Lägg på en rågad matsked färs och sedan grönsaker.
  7. Rulla ihop till hårda rullar och ställ kallt.
  8. Servera med klyftad lime.