Skip to main content

Tävlingsregler - vinn Quorn Burgare

Tävlingsregler

  • För att delta i tävlingen behöver du vara 18 år och bosatt i Sverige.
  • Fyll i ditt namn, e-postadress, mobilnummer och önskad storlek på t-shirt.
  • Skicka in!
  • Du kan delta en gång per person och e-postadress.

Tävlingsvillkor

Tävlingen arrangeras av Quorn Foods Sweden AB och pågår torsdag 23 maj till måndag 10 juni 2024. Efter tävlingsperiodens slut utses totalt 200 vinnare som får: en produktcheck som löses in till valfri förpackning Quorn Burgare hos ICA, Axfood eller Coop samt en t-shirt.

Vinnarna lottas fram och lottningen kan inte överklagas. Detta lotteri är undantaget från kraven i Spellagen då deltagarna inte är skyldiga att betala en insats för att delta.

Vinnarna meddelas via e-post (till den adress som uppgetts i tävlingsanmälan) vecka 24. Vinsterna skickas sedan ut inom 14 dagar. Om adressuppgifter inte meddelas inom 14 dagar utses en ny vinnare. Det gäller även om e-postadressen visar sig vara felaktigt inmatad så att vinnaren ej kan kontaktas.

Vinsterna kan ej bytas mot kontanter eller andra vinster. Genom att delta i kampanjen Grilla vegetariskt med Quorn! accepterar du tävlingsreglerna och samtycker till att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR. Arrangören är ansvarig för behandling av personuppgifterna. All persondata kommer att hanteras konfidentiellt enligt svensk lag. Du kan under perioden bara tävla en gång. Quorn har rätt att diskvalificera kampanjdeltagare som bryter mot kampanjvillkoren eller på annat sätt fuskar.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.