Loading
Recept

Vegetarisk triple cheese burgare

Gör en höjdarmiddag med vårt recept på en lakto-ovo vegetarisk burgare med tre ostar. Gjorda på saftiga Quorn Burgare, smakrik cheddar och mozzarella, söt karamelliserad lök och en krämig ostdipp. Ett himmelrike för ostälskaren!

Portioner 4

20 min

Enkelt

Gjorda med Quorn Burgare

Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja

Ingredienser

  • 4 Quorn Burgare
  • 4 burgarbröd
  • 4 skivor cheddarost (löpefri)
  • 4 skivor mozzarella (löpefri)
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
  • 2 msk crème fraîche
  • 4 msk cream cheese mögelost (löpefri)
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 2 tsk socker
  • Salt
  • Romansallad
  • Tomat
  • Groddar

Tillagning

  1. Karamelliserad lök: Skiva lök. Hetta upp smör i panna på hög värme. Bryn löken så att den tar färg. Sänk värmen och låt löken mjukna 7-10 minuter. Salta och sockra.
  2. Burgare: Stek eller grilla burgarna i olja enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra efter smak. Toppa varje burgare med en skiva cheddar och en skiva mozzarella i slutet av stekningen så hinner de smälta lite.
  3. Cream cheese dip: Blanda crème fraîche och cream cheese till en slät kräm.
  4. Montera burgarna med bröd, cream cheese dip, sallad, tomat, groddar och karamelliserad lök.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (26)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme