Recept
Vegansk Quorn “fish & chips” med remouladsås
Ingen kommer märka att det inte är vanliga fiskpinnar du serverar! Uppdatera middagen med avokado och rödkål.
Portioner 1
30 min
Enkelt
426 kcal
(Per portion)
33 g fett
Veganskt
Gjorda med Quorn Vegan Panerade Pinnar
Fiberkälla
Låg halt av mättat fett
Ingen soja
Ingredienser
- 4-5 st Quorn Vegan Panerade Pinnar
- 100 g pommes frites
- 1/2 avokado
- Vegansk remouladsås
- Sallad
- Rödkål
- Citron
Tillagning
- Tillaga pommes frites i ugn eller fritös enligt anvisning på förpackningen.
- Dela avokadon i kvartar och strimla sallad och rödkål.
- Stek Quorn Vegan Panerade Pinnar enligt anvisning på förpackningen.
- Gör en strut av tidningspapper och fyll med Quorn Vegan Panerade Pinnar, pommes frites, avokado, sallad och rödkål.
- Servera med remouladsås och citron.