Loading
Recept

Vegansk Quorn “fish & chips” med remouladsås

Ingen kommer märka att det inte är vanliga fiskpinnar du serverar! Uppdatera middagen med avokado och rödkål.

Portioner 1

30 min

Enkelt

426 kcal
(Per portion)

33 g fett

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Panerade Pinnar

Fiberkälla
Låg halt av mättat fett
Ingen soja

Ingredienser

Tillagning

  1. Tillaga pommes frites i ugn eller fritös enligt anvisning på förpackningen.
  2. Dela avokadon i kvartar och strimla sallad och rödkål.
  3. Stek Quorn Vegan Panerade Pinnar enligt anvisning på förpackningen.
  4. Gör en strut av tidningspapper och fyll med Quorn Vegan Panerade Pinnar, pommes frites, avokado, sallad och rödkål.
  5. Servera med remouladsås och citron.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (46)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme