Loading
Recept

Vegansk fisk med stekta grönsaker & hummus

En snabblagad och god vegansk rätt. Stekta grönsaker och krämig morotshummus framhäver smakerna på Quorn Sprödbakade Filéer. Medan du fräser grönsakerna och rör ihop hummusen tillagas filéerna enkelt i ugn.

Portioner 2

35 min

Enkelt

0,41kg
CO2e/portion

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Sprödbakade Filéer - British Style

Ingen soja
Låg halt av mättat fett

Ingredienser

Morotshummus:
  • 2 kokta morötter
  • 1 dl kikärtor
  • ½ dl olivolja
  • 2 msk tahini
  • Spiskummin
  • 1 citron, saften
  • Salt
Till servering: Växtbaserad turkisk yoghurt

Tillagning

  1. Tillaga de sprödbakade filéerna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Morotshummus: Mixa morötter, kikärtor, olivolja och tahini i en matberedare. Smaka av med lite spiskummin, saften från en citron och salt.
  3. Skär paprikan i strimlor. Dela knipplöken på längden. Fräs paprikan, knipplöken och svartkålen ett par minuter i stekpanna.
  4. Lägg upp de sprödbakade filéerna, paprika, knipplök, svartkål, morötter, en klick växtbaserad turkisk yoghurt och morotshummus på en tallrik. Toppa med lite salt, peppar och färsk timjan.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

0 out of 5 stars (0)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme