Loading
Recept

Quorns Veganska Schnitzel

Njut av en riktigt god och lättlagad vegansk sallad. Prova våra veganska panerade schnitzlar som här serveras på en läcker bädd av quinoa, russin, lök, granatäpple, pinjenötter och ruccola. Gör dig redo att avnjuta en hälsosam måltid där det söta möter det syrliga. Vår veganska schnitzel smakar fantastiskt och är dessutom även klimatsmart. Så genom att slänga ihop denna veganska schnitzel-sallad är du snäll mot både din kropp och vår jord. För att få lite studs på salladen rekommenderar vi att den serveras tillsammans med en eldig dressing, gjord på färsk chili, citron och socker. Smaklig måltid!

Portioner 2

Enkelt

574 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Vegansk Schnitzel

Rik på protein
Fiberrik
Ingen soja

Ingredienser

1 paket Quorn Vegansk Schnitzel Quinoa:
  • 250 g tillagad röd och vit quinoa
  • 1 rödlök, finhackad
  • 40 g russin
  • 40 g granatäppelkärnor
  • 20 g rostade pinjenötter (torrostade i stekpanna)
  • 1 liten knippa koriander, persilja och mynta – grovt hackad
  • En näve ruccolablad
Dressing:
  • Ca 1 msk röd chili, fint hackad
  • Ca 2-3 msk saft från citron, efter smak
  • 1 tsk socker
  • 1 vitlöksklyfta, krossad
  • salt och nymalen svartpeppar

Tillagning

  1. Blanda samman alla ingredienser till dressingen.
  2. Blanda samman quinoa, lök, granatäppelkärnor, pinjenötter, örter och ruccolablad.
  3. Stek schnitzlarna enligt anvisningarna på förpackningen, skiva och servera tillsammans med quinoasalladen.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (31)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme