När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Tillganglighet

På Marlow Foods Ltd har vi målsättningen att göra vår webbsida så tillgänglig som möjligt för ett stort antal besökare och kunder.

Att kommunicera så effektivt som möjligt är av yttersta vikt för oss. Detta innebär att ta hänsyn till särskilda behov hos dem som har synsvårigheter, fysiska svagheter, inlärningssvårigheter eller andra former av funktionshinder. Dessutom betyder det att man har en förståelse av olika webbläsartekniker.

Vi stödjer principerna i brittiska lagen om diskriminering på grund av funktionshinder (1995) och är engagerade i att känna igen och tillgodose alla funktionshindrade personers behov.

Tillgång till webbinnehåll

Även om vi fortsätter att testa och ändra våra webbplatser för åtkomst, kan det finnas vissa äldre sidor och sidor som har utvecklats av tredje part som inte fullt ut överensstämmer med våra normer. Om du vill ha ytterligare information om våra normer eller har problem med att få åtkomst till denna webbsida, vänligen kontakta oss.

Ytterligare information

För mer information om hur du kan anpassa ditt tangentbord, din mus, Windows, och Internet efter dina behov, besök AbilityNet, en ledande brittisk välgörenhetsorganisation för databehandling och funktionshinder.

www.abilitynet.org.uk/myway