När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Recept på veganmat - Quorn Veganschnitzel med Quinoa

serves
Portioner 2
cooking time
31 minuter
serves
574 kcal kalorier * Per portion

Ingredienser

  • 1 paket Quorn Vegan Schnitzel
  •  
  • Quinoa:
  • 250 g tillagad röd och vit quinoa
  • 1 rödlök, finhackad
  • 40 g russin
  • 40 g granatäppelkärnor
  • 20 g rostade pinjenötter (torrostade i stekpanna)
  • 1 liten knippa koriander, persilja och mynta – grovt hackad
  • En näve ruccolablad
  •  
  • Dressing:
  • Ca 1 msk röd chili, fint hackad
  • Ca 2-3 msk saft från citron, efter smak
  • 1 tsk socker
  • 1 vitlöksklyfta, krossad
  • salt och nymalen svartpeppar
  •  

Tillagning

1. Blanda samman alla ingredienser till dressingen. 

2. Blanda samman quinoa, lök, granatäppelkärnor, pinjenötter, örter och ruccolablad.

3. Stek schnitzlarna enligt anvisningarna på förpackningen, skiva och servera tillsammans med quinoasalladen.


trycket recept
recept som du kanske gillar